Снимка: сп. Madame Figaro

Младостта определено е факторът, който влияе на самочувствието на всяка жена. Не и на Джулиан Мур, защото дамата е на 52 години, а енергията и излъчването ѝ все още имат пленителна сила.

Талантливата актриса, доказва че възрастта е просто цифра от корицата на сп. Madame Figaro. Дамата позира по чорапогащник и стилни черни костюми на марките Chanel, Azzedine Alaia и Saint Laurent. Зад обектива на елегантната фотосесия пък е Жан Баптист Мондьо.

Без излишен фотошоп красивата Джулиан се опитва да „запази равновесие" в кадрите. Тя се усмихва широко, а от нея струи чар и женственост, Косите на Мур са прибрани в елегантен кок, но тя не изглежда стерилно, а някак забавно.

Макар и облечена в черно, актрисата е далече от готическия стил. Облечена в черна, вечерна рокля, тя прилича на изящна скулптура. Не само тялото, а и лицето ѝ провокират завист, защото трудно някой би и дал повече от 40 години.

Въпреки натоварения си работен график, Мур е свежа и тонизирана. Тази година звездата ще блесне в пет филма. През октомври е премиерата на лентата „ The Seventh Son", а през ноември в римейка „ Carrie".

А фотосесията мое да видите още сега в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase