Снимка: сп. Cosmopolitan Latina

Преди една година стартира изданието на сп. Cosmopolitam Latina. На събитието тогава по червения килим красивите си тела разходиха куп холивудски актриси, сред които и Зое Салдана. 11 месеца по-късно хубавицата вече е на корицата му.

Зое е наполовина доминиканка (по бащина линия) и наполовина – пуерториканка (по майчина). Латино излъчването и шоколадовата ѝ кожа я превръщат в едно истинско екзотично бижу, на което не устоя дори и плейбоят Брадли Купър. С него актрисата беше близо две години с малки прекъсвания, докато в началото на 2013 г. окончателно се разделиха.

Изглежда Салдана не страда за красавеца, защото буквално сияе от страниците на изданието, облечена в оранжева ярка рокля. Преди да се влюби в Купър, дамата бе напът да застане пред олтара в бизнесмена Кийт Бритън, с когото имаше 11-годишна връзка.

В момента в живота на Зое няма мъж, но пък кариерата ѝ върви успешно напред. 33-годишната шоколадова красавица промотира усилено последния си филм „Star Trek Into Darkness" и се радва на голямо внимание от страна на силния пол.

Актрисата се смята за независима жена, без да залита по феминистичната философия и своята увереност и желание за развитие пренася и в работата си.

„Като жена винаги искам да намирам роли, които ми позволяват да покажа силата си, а не да играя просто някоя майка на футболист, нечие гадже или жертва", споделя в медията Салдана.

Вижте кадрите от фотосесията за Cosmopolitan в галерията нa Тialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase