Снимка: сп.Citizen K

Росарио Доусън скоро ще превземе родните екрани с лентата „Trance", в която си партнира с Джеймс Макавой и Венсан Касел. Дамата е позата на родните зрители от филмите "25th Hour.", "Unstoppable" ( с Дензъл Уошингтън) , "Seven Pounds" ( с Уил Смит) и др. , но тъй като не е типичната едрогърда блондинка, малко хора веднага се сещат коя е, след като чуят името ѝ.

Росарио се старае да стои далече от медийния шум, който вероятно би ѝ направил „малка услуга", за да добие повече популярност.

Последният филм на дамата даде повод да се зашуми около нея и да изгрее на няколко списания. Първо тя се обви в романтика за сп. The Edit, а сега се появи и на корицата на френското Citizen K, където прекрасните ѝ коси са много късо подстригани... и това не отнема ни най-малко от чара ѝ. Росарио се къпе в златист блясък, а кожените дрехи я правят секси и подчертават прекрасното ѝ тяло.

33-годишната дама носи дрехи на Dior, Salvatore Ferragamo, Fendi, Diesel и Azzedine Alaia за фотосесията дело на Гавин Бонд.

Със сигурност бившото гадже на дамата – режисьорът Дани Бойл, който всъщност ѝ даде ролята в „Trance", може да се замисли дали е взел правилното решение като се отказа от нея.

Новината за раздялата им се разнесе в средата на март, когато беше и световната премиера на лентата. Двамата решиха да запазят максимално дълго в тайна развоя на отношенията си, но накрая упоритите журналисти разнищиха историята.

„Не смятам, че трябва да анонсирам раздялата си", каза тогава Доусън. Актрисата държи да се знае, че познава Дани от дълго време и връзката им не е от няколко месеца, защото са я пазили в тайна.

„Срещнах Дани преди години по време на един проект, който така и не се реализира. Обичам го и ние се виждахме доста преди това да стане публично достояние. Когато за първи път ни издебнаха и ни заснеха, всички решиха, че това е началото на нашата връзка. Изумително е от какво хората правят новина. Уважавам личния живот на Дани и не смятам да коментирам в медиите какво се случи между нас", сподели Росарио пред The Edit.

И тъй като актрисата вече е необвързана с „новата" си визия със сигурност ще намери сериозни обожатели. Вижте я в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase