Снимка: сп. WestEast

Еротиката все по-усилено навлиза в модния бранш. А кой по-добре би могъл да провокира и съблазнява от един модел на Victoria's Secret?

Селита Ибанкс не можа да се включи в грандиозното шоу на лейбъла за бельо миналата година, но пък реши да смени ангелското си излъчване с нещо греховно и провокативно.

Дамата позира за сп. WestEast (Хонконг) като героиня от садо-мазо филм. Латекс, кожи, камшици и силен грим са акцентите в тази фотосесия, в която моделът еротично показва доминация над мъжкия пол.

На един от кадрите тя е яхнала мощен жребец и е изпънала тялото си, сякаш получава неземно удоволствие. За тази снимка Селита е дегизирана като индианка, за да може фокусът да бъде върху първичното и животинското.

Фотосесията е правена в Лонг Айлънд, Ню Йорк, и демонстрира „силата на женската същност", пояснява модният редактор на медията Дрек Уорбъртън.

„Исках да снимам една вдъхновяваща жена, на която не само се възхищавам в модния свят, но и която може да мине определени граници, за да повлияе и на други дами", сподели фотографът на кадрите Кристофър Логан.

Ибанкс наскоро каза пред Page Six , че смята да се раздели с имиджа си на ангел. На въпрос дали тази година ще участва в шоуто на Victoria's Secret, дамата отговори : „Вероятно не. Мисля, че вече направи 5-6 участия в това шоу. Смятам, че вече взех максимума от работата си с Victoria's Secret".

Със сигурност това не означава, че Селита ще изчезне от модния свят. Дамата работи с марките Neiman Marcus и Ralph Lauren и често се снима за списанията Sports Illustrated и Vogue. Освен това миналия май тя пусна собствена колекция за бански костюми, обувки и плажни аксесоари, която се казва „Sass by Selita"

Вижте еротичните кадри в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase