Мадона, Снимка: Reuters

Мадона изостави своята стара парти-приятелка Деми Мур и дори не я покани на партито си след наградите „Оскар" тази година. Вместо това на купона на Мардж се вихреше Ащън Къчър - мъжът, който разби сърцето и психиката на звездата от „Ангелите на Чарли".

През 2011 г. Мадона и Деми заедно вдигнаха страхотно парти след най-чаканото събитие в света на киното. Година по-късно Мур предаде щафетата на своята приятелка, тъй като по времето на "Оскар"-ите тя бе в клиника и лекуваше нервния си срив и депресия след раздялата със съпруга си.

През 2013 г. брюнетката отново не бе на линия, този път целенасочено от страна на попкралицата, твърдят нейни близки пред RadarOnline.

"Мадона обожава компанията на Ащън. Той е забавен и открито флиртува с нея. Освен това смята, че между него и Деми той е човекът с перспективи в кариерата. Ако трябва да избира страна, определено ще бъде тази на Ащън", разкри източник пред медията.

По план Мардж и Деми наемат имението на мениджъра на певицата Гай Осеъри. Когато този път вместо Деми на вратата се появил Ащън, всички гости се втренчили в него.

„Беше шокиращо, защото в миналото тя правеше партита заедно с Деми. Мадона никога не е коментирала раздялата на приятелката си с Кътчър, но очевидно е на негова страна. Тя се забавляваше много в компанията му и танцува с него", допълни още източникът.

На партито на попзвездата са били още Джон Траволта, Брадли Купър, Даниел Дей-Луис, Чанинг Тейтъм, Ан Хатауей, Райън Гослинг и Ева Мендес, Джак Никълсън, Салма Хайек. Джордж Клуни и Леонардо Ди Каприо.

Кътчър се разведе с Мур през декември миналата година – точно 12 месеца след като се разделиха. Те бяха женени 6 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase