Снимка: Material Girl

Този сезон Джорджа Мей Джагър е доста заета. Тя усилено снима фотосесия заедно с брат си за марката дънкови облекла Hudson Jeans, а ето че застана пред обектива и като лице на пролетната колекция на лейбъла на Мадона и дъщеря ѝ Лурдес "Material Girl".

Младежките облекла са секси, неангажиращи, но едновременно много шик и с някакво по-рок излъчване – накратко, пасват идеално на натурата на Джорджа.

„Material Girl означава да имаш свой собствен стил. И моята личност се вписва в посланието и излъчването на бранда", казва най-малката щерка на Мик Джагър и Джери Хол.

„Харесвам по-провокативни дрехи и наистина ми допада да нося камуфлажна жилетка и изрязани рокли през пролетта", допълва 21-годишният модел.

Джорджа е лице на марката "Material Girl" от миналата есен. „Ние обожаваме стила и излъчването на Джорджа. То е забавно, женствено", споделя тандемът Лурдес и Мадона.

За фотосесията Джагър слага ролкови кънки, боти на равна подметка и убийствени токчета. Дрехите са много цветни, представени от къси рокли, клинове и жилетки.

Местата на снимките са различни – на площада, на алеята на славата, в подножието на епичния надпис „Холивуд" или пред табелката, която въвежда в Бевърли Хилс". Британката горно позира и пред червена спортна кола.

Джорджа признава, че си е прекарала страхотно по време на снимките, а един от любимите ѝ моменти е, когато се среща с малко прасенце, което определя като „толкова сладко".

Джагър се изказа ласкаво не само за бранда но и за работодателките си. „Те имат невероятен стил и са наистина прекрасни жени. За мен беше страхотно преживяване да работя с Лола и Мадона".

Преди Джорджа лице на лейбъла са били Тейлър Момсен и Кели Озбърн.

Вижте как изглежда колекцията на Мадона на тялото на Джагър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase