Кандис Суонепол, Снимка: Victoria's Secret

Ако искате да купите ефектно бельо на половинката си по повод Св. Валентин (а защо не и без повод), е време да се доверите на ангелите на Victoria's Secret. Кандис Суонепол и Лили Олдридж ще ви улеснят много с подаръка! Или поне ще ви вдъхновят, позирайки изкусително.

Двете красавици и колежките им Карли Клос, Бехати Принсло и Барбара Плавин с голямо нетърпение застанаха отново пред камерата. Около 14 февруари лейбълът за бельо е особено продуктивен откъм каталози и предложения за подаръци, защото точно сега е времето, в което повече хора се ориентират към дантелата и коприната.

В поредната кампания за Св. Валентин виждаме отново много сърца, полуголи тела и всичко е розово и червено (тук няма изненада). На някои кадри Лили, която е омъжена за Кейлъб Фолоуил (фронтменът на Leon), остава без горнище, прикривайки гърдите си с ръце.

Звездата във фотосесията определено е Кандис. Русата изкусителка демонстрира повдигащи сутиени, които придават страхотни форми на всяка гръд, до която се докоснат. Тя позира професионално и се заиграва с камерата, поставяйки пръст на нежните си устни.

20-годишната Карли пък влиза в образа на една чудесна валентинка. Сложила дантелено червено домино, което уж трябва да докарва анонимност, слабичката Клос се отличава с най-стройната фигура от всички модели от ангелското семейство.

Преди години тя бе открито нападната в медиите, че не е добър модел за подражание заради кльощавите си форми, но и тази буря отмина. Клос не напълня, ала се сдоби по-женствено излъчване и особено по бельо, си е секси парче.

Един от най-изкусителните кадри е този, в който 19-годишната Барбара Палвин, чието име наскоро бе забъркано с тийнидола Джъстин Бийбър, съблазнява не само с визия , а и с шоколадови бонбони, прибрани в кутия във формата на сърце.

Коя дама спечели вашето сърце? Вижте красавиците в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase