Лиам и Майли, Снимка: Reuters

Ако сте гледали филма „50 първи срещи" , трябва да сте наясно, че това може да се случи само на кино. Първото впечатление е доста важно, това се отнася и за първата среща. Когато двама души се харесват, те дават всичко от себе си , за да се представят по най-добрия начин пред обекта на желанията си.

Всичко това важи и за звездите. Те също са хора и имат своите страхове и желания, като останалите. Вярно, че двойките в Холивуд имат предимството (или недостатък) често да работят заедно и това да прави срещите им много по-лесни – просто работен ангажимент, който неусетно преминава и в любов. Но не при всички се получава така.

Брад Пит намери любовта на живота си в лицето на Анджелина Джоли на снимачната площадка, докато беше женен за Дженифър Анистън. С „приятелката" обаче, не го събира камерата, а техните агенти.

Гавин Росдейл пък толкова се страхува да не се изложи пред Гуен Стефани, че решава специално да вдигне парти, на което да я покани, вместо да я моли за среща. Има късмет, че тя се е съгласила!

Вижте какви са били първите среши и на други звездни двойки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase