Снимка: Loewe Spring/Summer 2013

Пенелопе Крус доказа, че има безброй таланти. Дамата е успешна актриса, модел, моден дизайнер, а сега се оказа, че може и да пее. Испанката записа дует с носителя на „Грами" Мигел Босе.

Песента се казва „ Decirnos Adiós" и в нея Пенелопе демонстрира завидни вокални възможности. Тя е част от албума на дуетния ѝ партньор „ Papitwo" и е композирана от брата на чаровната брюнетка Едуардо Крус.

Клипът е сниман в Мадрид миналия октомври и в него Пенелопе показва доста сексапил. Мигел пък е запленен от гласа ѝ и споделя: „Пенелопе пее невероятно. Тя има силен и отличителен глас и много се наслаждава на възможността да го демонстрира, което не може да се каже за много хора". Вижте парчето тук.

Междувременно дамата е в Мадрид, където снима последния си филм „ Twice Born". Тя успя да заснеме и рекламна кампания за модната марка Loewe.

За луксозния испански бранд, чието рекламно лице е, г-жа Крус каза: „Израснах, възхищавайки се на дрехите и аксесоарите на марката. Може да усетиш любовта, с която са направени, във всяко едно парче".

Обратната връзка за работата на Пенелопе също е ласкава. Изпълнителният директор на марката Лиса Монтаги споделя за възхищението си към актрисата: „Пенелопе Крус е перфектният посланик на Loewe, представяйки по най-добрия начин страстта, автентичността и отличното качество на продуктите".

Вижте кадрите от рекламната кампания в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase