Снимка: сп.GQ

Минаха 12 години, откакто Бионсе изпя с колежките си от „Destiny's Child" хита Bootylicious, в който се пее как една жена се чувства секси и какво прави, за да го постигне. В новия брой на сп. GQ майката на едногодишната Блу Айви показва, че тя още пръска сексапил без граници.

31-годишната съпруга на певеца и продуцент Джей Зи застава пред обектива на Тери Ричардсън, за да демонстрира знойното си тяло и палаво настроение.

Бионсе позира на корицата с леопардови изрязани бикини в червено и къс топ, който показва стегнатия ѝ корем. На другите кадри тя сменя бельото си с жълто, но целта му отново е да покаже максимално много от тялото на Би.

„Работих много по време на детството си, за да постигна целите си, за да може, когато стана на 30, да правя, каквото си искам. Постигнах го. Радвам се, че съм в тази позиция, но пожертвах много неща. Работех повече от всеки, когото познавам от музикалната индустрия. Така че просто си напомням, че заслужавам всичко това", казва сексапилната майка.

Откакто стана майка, певицата признава, че има нов смисъл в живота ѝ. „Обожавам работата си, но това е нещо повече. Имам нужда от него. Защото точно преди да родя, бе единственият период в живота ми, в който се чувствах изгубена", допълва Бионсе.

Звездата има дълга история на страниците на мъжкото списание. През февруари 2007 г. тя позира за британския брой на GQ. През септември 2008 г. тя краси германското издание, а през април 2009 г. испанското. Бионсе отново лъсва на страниците на медията в немския брой през февруари 2011.

Вижте секси снимките на звездата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase