Снимка: Harper's Bazaar

В края на миналата година приключи първото световно турне на Дженифър Лопес. И след шестмесечна уморителна работа тя е готова да продължи напред със същия хъс и желание.

През годините мис Лопес се утвърди като истинска дива. „Аз съм певица, танцьорка, изпълнител и актриса", казва за своите умения дамата пред февруарския брой на сп. Harper's Bazaar, където позира като богиня в тоалети на Fendi и Tom Ford.

Снимките са правени в турски луксозен хотел, а в уютната и лъскава обстановка Лопес разказва повече за личния си живот.

По време на турнето си Дженифър е живяла в един постоянен хаос, в който е участвал целият й антураж и тригодишните ѝ близнаци, с които успешната майка не се разделя. Въпреки суматохата, бързането и многото народ Лопес се опитва да опрости цялото пътуване.

„Харесвам идеята за пътуването и се справям с него. Опитвам се да опростя нещата, доколкото мога, макар че животът ми е доста натоварен. Така че си опаковам багажа, обличам себе си и децата и това прави изживяването красиво, знаете ли? Има нещо много елегантно в този процес", разкрива звездата, за която многократно се е писало, че е прекалено капризна и изнервя персонала, когато отсяда в някакъв хотел.

И за да докаже на всички, че тя е не само примадона, а една обикновена жена и майка, Дженифър постна своя снимка в Twitter преди празниците, на която се вижда как се е погрижила за празничната новогодишна трапеза.

Лопес посрещна Нова година у дома с любимите си хора, сред които бе и Каспър Смарт, който е официалната ѝ половинка повече от половин година. За него тя казва просто:

„Той е невероятен, той е най-добрият ми приятел. Мога да му кажа всичко, бе значение дали се чувствам добре или зле. Той ми оказа морална подкрепа и ме дарява с много любов".

Вижте прелестната Лопес, която този път не се е облякла сама за сп. Harper's Bazaar в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase