Тази Коледа Джей Зи и Бионсе ще бъдет истински щастливи с малката Блу Айви. Снимка: Reuters

Идва краят на годината и е време за равносметки. Този път ще ви представим една щастлива „равносметка” в пелени, която е донесла много радост на своите собственици. Става въпрос за бебетата на звездите, чиято поява е една от любимите теми на феновете.

Може би затова има звезди, които дълго време не разкриват, нито името, нито пола на новороденото си бебе като певицата Адел и актрисите Анна Пакуин и Сара Мишел Гелар, например.

Нито една от тях не е разкрила името на детето си досега, а и трите родиха през тази година като Анна дори има близнаци (поради липсата на повече информация за бебетата им, не сме включили тези звезди в класацията).

Малките, сладки дребосъчета веднага стават обект на любопитство и коментари, а имената им със сигурност са много обсъждани и копирани. Миналата година (2011) родители станаха Кейт Хъдсън, Виктория и Дейвид Бекъм, Марая Кери.

Родената на 7 януари 2012 година Блу Айви Картър е най-популярното бебе от класацията. Тя е първородна дъщеря на попдивата Бионсе Ноулс и на музикалния продуцент Джей-Зи.

Вижте и кои са другите 10 звездни двойки, които се сдобиха с ново попълнение в семейството си през тази година

Влезте в галерията на Tialoto.bg и ще разберете кои звезди са станали горди родители през 2012!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase