Снимка: Нова телевизия

Общ преглед
В последните дни на Биг Брадър All Stars се появява нова мисия - "Отмъщението". Жертвата в нея е Борислав, а главен конспиратор - самият Панайот, който е единственият съквартирант, който е напускал Къщата и пак се е връщал в нея.

Явно Пацо е любимецът на Биг Брадър, защото от екипа постоянно се опитват да ни напомнят за него. Този път участникът от Гълъбово ще заръча от тайната стая на Найден и Никола да залепят с лепило обувките на Борислав. Естествено, мисията ще доведе до поредния раздор между Съквартирантите.

В събота, два дни преди финала на шоуто на 17 декември, от Къщата на Big Brother ще си тръгне още един участник. Съквартирантът, който няма да стигне до финал, ще бъде обявен на живо в предаването на 15 декември, като звездите дори и не подозират, че им предстои още едно, последно изпитание.

Кой ще си тръгне на финалната права, дали Съквартирантите ще успеят да разконспирират „Отмъщението” на Панайот и какви ще са последните задачи на звездите, ще стане ясно тази вечер, в 20.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase