Снимка: under.me

Бар Рафаели се е заела с мисията да накара жените да се чувстват комфортно в телата си. Дамата рекламира по интересен начин своята колекция бельо under.me. В нея липсват сутиените с подплънки, стегнатите боксерки и панталонки, които трябва да прикрият излишните тлъстинки, а залага на памука, който трябва да се усеща комфортно.

„Изглеждам най-добре, когато се чувствам удобно в дрехите си, особено, когато става въпрос за бельото ми", споделя моделът.

„Тъй като това нещото, което е най-близо до тялото ми, искам то да го обслужва по най-добрия начин, а не да отвлича вниманието от него. Харесвам изчистените линии и разбира се, най-мекия памук. Покрай моята работа пътувам много от град на град и имам уникалната възможност да нося невероятни дизайни дрехи и бельо. Но аз просто искам да се чувствам комфортно, да бъда себе си. Не искам дрехите да определят коя съм и това е идеята на under.me.", казва красавицата.

За да илюстрира казаното Бар пуска няколко видеа, в които се вижда част от ежедневието ѝ - как играе тенис, върши домакинска работа, а в едно от клипчетата е напълно гола – къпе се във ваната и след това се възхищава в огледалото на перфектното си тяло.

„Под дрехите е истинското ми аз. Нищо друго", казва Бар и с това събира в едно идеята на линията си. Тя просто иска дамите да се чувстват удобно и естествено в бельото си (ѝ).

Вижте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase