В пубертета Мадона са наричали "космато чудовище". Снимка: Reuters

Хората гледат на тях като на успели, богати, красиви и известни. И сякаш с времето забравят, че и знаменитостите са били хора и са имали проблеми като всички тях. Мадона може би е дива, но и тя е жена – т.е. смъртна.

Лейди Гага пък може и да е кралицата на виртуалните мрежи, където ежедневно хлапета от целия свят я превъзнасят и обявяват за свой идол, ала в тийнейджърските си години звездата е била обиждана и е страдала от ниско самочувствие. Съучениците ѝ се отнасяли с нея като с боклук и са я хвърляли в кофата за отпадъци.

Децата са най-жестоки! Това е абсолютно вярно. И много от знаменитостите, които днес гледаме с възхищение, са били жертва на детската злоба и завист.

Обидите, ругатните и подигравките са сред най-големите обществени проблеми, тъй като те дават отражение на децата, когато пораснат и могат да отключат агресия, самоубийствени пориви, депресия и куп други човешки деградивни състояния.

Ако имате дете, постарайте се то да расте с много любов и внимание и го научете да бъде преди всичко човек.

А ако ви е интересно как са се отнасяли хлапетата с малките Мадона, Селена Гомес, Тейлър Суифт, Еминем и куп други звезди, прочетете техните откровения в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase