Снимка: bigbrother.bg

Излезлият съквартирант от Къщата на Биг Брадър Стоян Дудов още не може да повярва, че това му се е случило. Пред Dnes.bg той сподели, че му е трудно да осъзнае дори дали е развълнуван. „Беше ми като гръм от ясно небе, но животът продължава“.

Защо стана част от този проект?

Влязох след онлайн гласуването. Станах част от предаването съвсем случайно, въпреки че какво ли не се изписа за мен.

Какво?

Бил съм спал с режисьора, тъй като съм гей. Дори съм си платил, понеже родителите ми са милионери. Това са пълни измислици. Влязох по най-честния начин. Видеото ми дори беше качено, но не и отразено от Нова телевизия. И след четвъртия ден за осем часа победих всички, които са имали възможност да участват. Подобен факт може само да ме радва.

Кога се запали по това предаване?

Още от първия Биг Брадър, който ми е най- любим. Беше най-смешен, но тазгодишните издания ми се струват още по-хубави.

Съжаляваш ли, че излезе?

Естествено. Влязох с нагласата да смачкам всички вътре и да спечеля. Не виждам кой да е победител. В Къщата останаха изкуствени хора. Аз и Пацо си тръгнахме. Тези всъщност, които ми допаднаха и още са част от предаването, са Найден, Лили, Цеца македонката и Лестър. С тях мисля, че мога да стана приятел. Останалите са на 100 процента изкуствени, прозрачни – готови на всичко, за да спечелят.

Кой е най-големият лицемер в Къщата?

Всички. Трябва да раздам на всеки по една дървена купа. Още при влизането прецених в погледа на Миро как ми се мазни. Посрещна ме с прегръдка, а по-късно във фитнеса забелязах как ме гледа иронично. Днес имах възможността да разбера какви са били коментарите за мен и виждам как той и тризначките са ме обсъждали. Тези момичета се питаха дали съм гей. Пред всички в този момент казвам: Това, че не обръщам внимание на подобни същества – не че искам да ги обиждам, но в тях не виждам нищо женско - не ме прави гей. А тези трите се успокояват с предположението си, че сигурно не харесвам момичета по принцип. Просто са с много голямо самочувствие без покритие. Свалям шапка на Пацо, с когото излязохме. На него не му пука, че Борислав е 120 кг и може с един шамар да го убие. Той съвсем спокойно му каза в очите: „ Ти си най-скучният в това предаване и нищо не правиш!“ Радвам се, че съм приятел с него. Може да сме се сближили за 6 дни, но ще остави голям спомен за мен. А и Биг Брадър е толкова голямо шоу и предизвикателство, след което могат да станат много неща. Очаквай неочакваното, както се казва.

Ти какво „не очакваш“ да ти се случи?

След шоуто например може да ме забележат такива хора, които досега са нямали достъп до мен, и да ми провърви. Затова и влязох в Къщата. Не гоня слава, но искам да ме забележат повече хора, за да се реализирам. Най-голямата ми мечта е да замина в Милано и да стана модел там на някоя голяма марка.

След това твое участие ще се увеличи ли броят на фенките ти?

Не съм лишен от фенки, но съм забелязал, че ако човек придобие малко повече популярност, и броят на момичетата, които го харесват веднага нараства. Не знам защо жените обичат толкова известните. Аз лично искам една обикновена красива, добра и интелигентна жена, с която да можем да се разбираме и да си говорим по различни теми. Да ме накара да споделям всичко с нея. Характерът ми е такъв, че каквото и да стане, крия в себе си. Не споделям нито с родители, нито с приятели. Дори мога да кажа, че съм приятел сам със себе си. Така че искам да намеря моята приятелка, която ще може да ме разбере, когато съм тъжен, радостен, когато нещо ме мъчи или съм развълнуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase