Снимка: Булфото

Пацо от Гълъбово напусна Къщата. Този път наистина. Сред най-силните му емоции е участието на майка му. Пред Dnes.bg Пацо сподели, че вече не е женкар и чака да срещне истинската любов.

Беше ли различно това твое участие от предишното?

Със сигурност. На моменти пак се държах детински, хлапашки и идиотски. Просто така си уплътнявах времето. Избрах си ролята на лошия герой, на лошото момче. Всички се изправиха срещу мен, но аз не приех слабата роля, която си избра Къци – на жертвата. Бях силен човек, с хъс. Показах, че мога да съм забавен, не само като плюя съквартирантите и псувам с вулгарности и цинизми. Контролирах се. Показах също, че съм улегнал и не тичам след всяко момиче. Вече се находих, не съм такъв женкар. Чакам да срещна истинската любов. Разказвах и истории от моя богат полов живот, но в повечето се изкарвах прецакан, вкарвах самоирония.

Каква жена търсиш?

Хубава, от добро семейство, здраво стъпила на земята. Също така е важно да е готова за нещо сериозно и да има търпението да ме укроти и промени. Е, все пак сигурно след предаването ще започнат пак неприлични предложения и обаждания. Но ако имам човек до мен, мога да кротна.

Видяхме, че след предаването искаш да се снимаш в киното и телевизията.

Това е моята мечта и бъдеща цел. Може да получа малка роля, но ще се радвам някой да ми даде шанс и да ме пробва. Аз не съм завършил актьор, но съм виждал такива с образование, които нямат грам дарба. А доста хора ми казаха, че виждат в мен следващия Любо Нейков или Краси Радков. Пък и аз доста провокирах съквартирантите, като танцувах в Къщата, разказвах интересни случки. Мисля, че имам някакъв талант и бъдеще. Мога дори да се насоча да кандидатствам в НАТФИЗ.

Гледаш ли новите български сериали?

Да, „Отплата” ми е любимият.

Кои актьори харесваш?

Брад Пит, Робърт Редфорд.

Кое ти беше най-трудно в Къщата?

Изолацията. Знаех, като приех, че ще е трудно. Преди шест години бе по-лесно. Сега дори си правих монолози. Какъвто и лукс да е, не го пожелавам на никого. Такъв експеримент смазва психиката. Сега вече се чувствам добре, но накрая на участието ми дори изпадах в нервни кризи. Знаех, че пак ще ме номинират, но все пак исках да използвам шанса си до края. Не всеки би издържал такова нещо.

Очакваше ли да излезеш пак?

Да, бях се подготвил. Исках да изляза. Благодарен съм на предаването. Моят образ много се преекспонира. Сигурно и изчерпа. Сега другите да покажат на какво са способни. Все пак Биг Брадър доближи рейтинга на ВИП Брадър, където имаше много известни личности със сериозни професии.

Ти кой искаш да спечели?

Найден може би, обаче като гледам сега, още ми е трудно да кажа кой е най-достоен да вземе нагадата. Много лицемерие и фалш има. И аз можех да си сложа подобна маска, но моят персонаж никога няма да спечели такова предаване. Исках да бъда скандален, но да оставя трайна следа. В момента се чувствам най-гледаният, наравно с Бойко Борисов. Толкова лайв епизоди имаше с мен. Нескромно звучи, но аз всъщност съм младо момче от дълбоката провинция, което няма качества на спортист например, а пък станах известен. И за втори път влизам тук. Все пак това не е малко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase