Снимка: Campari Calendar 2013

Календарът на алкохолния лейбъл Campari за 2013 г. вече е готов. Още през август тази година стана ясно, че негово лице ще бъде носителката на „Оскар" Пенелопе Крус. Календарът е 14-и по ред за марката и ще излезе в тираж от 9999 екземпляра.

Снимките са поверени на Кристиан Шулер, а на тях актрисата е истинска изкусителка. Пенелопе изцяло е заложила на червения цвят, който е във всичките тоалети и аксесоари.

Част от тях са на дизайнерите Моник Люлиер и Салваторе Ферагамо, а прекрасните бижута са от колекциите на "Chopard".

Основната тема на календара са суеверията. В кадрите се виждат отворени чадъри, черни котки, които красавицата гали, счупени огледала, портрети, пукнатини в пода и други митове, предавани от поколения, които уж обясняват липсата на късмет и нещастие

„Много се забавлявах по време на снимките. Темата „суеверия" е наистина впечатляваща и много вдъхновяваща. За мен бе удоволствие да работя по проекта с толкова талантливи и кадърни хора. Като актриса пред мен често стои предизвикателството да презентирам необясними неща. Това много ми помогна по време на снимките. Изградихме една фигура, която е много силна, има позитивна енергия и се старае да игнорира суеверията и митовете, които са разпространени по света. Надявам се тези, които разглеждат календара, да му се наслаждават така, както го направихме ние", казва Крус за работата си по проекта.

Вижте как Пенелопе се изправя срещу суеверията с много финес и красота в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase