Снимка: сп. LOVE style

Актрисата и модел Диляна Попова споделя, че голите сцени в киното не я притесняват.

„Моделската професия ми даде голям плюс. Не се притеснявам от това да съм гола. Е, не е приятно. Преди такива сцени се събуждам с три-четири часа по-рано", разкри красавицата пред сп. Love style.

Красивата актриса е щастлива с мъжа до нея, когото упорито крие от медиите, защото той не е медийна личност. „Дава ми всичко, от което има нужда – приятелство, доверие. Да се чувстваш обичана и да бъдеш обичана", разкрива хубавицата.

Тя не изключва и възможността да създаде семейство с него, въпреки че не вярва в брака. „Чувствам се сигурна и спокойна. Така че бих могла да създам семейство с този човек. За момента усещам, че е така, за бъдеще – не знам. Иначе аз от малка искам да имам дете, от 20-годишна някъде", разказва Диляна.

Наскоро името й беше замесено в любовната авантюра с балерина на име Таня. „Това е доста абсурдно. Изобщо не познавам такава жена. Да, може някога да ми се случи да бъда с жена, досега не съм срещала такава, която да ме провокира", категорична е красавицата.

Диляна не крие, че е пушила марихуана. „Естествено това не може да ти е перманентното състояние, а е въпрос на момент, забавление с компания."
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase