Снимка: сп.Easy Living

Миньончето с дръпнатите очи Луси Лиу отново излиза на малкия екран. Дамата, която раздаваше ритници до умопомрачение в лентата „Ангелите на Чарли" , сега ще се занимава с криминални убийства в сериала „Elementary", където тя е хирург. Сюжетът представя една съвременна версия на Шерлок Холмс, където Луси е доста секси и начетена.

С премиерата на малкия екран Луси има чудесен повод да се появи на корицата на някое списание и честта се пада на „ Easy Living".

А ето и няколко акцента от интервюто, в които Лиу говори:

За характера си в сериала д-р Уотсън: „Тя е тотална щета и едновременно загадка. Нестабилна е, колкото Шерлок, но това не се вижда на пръв поглед".

За тежкото си детство: „Трябваше да си заслужим всичко, което имахме. Родителите ми ни мотивираха да се фокусираме върху образованието си и ни окуражаваха да работим. Винаги сме работели".

За това как поддържа формата си: „Опитвам се да тичам или да правя пилатес всеки ден. Ако нямам възможност да пробягам дори една миля, другото се явява добра алтернатива. Дава ми енергия".

За любовния си живот: „Винаги съм казвала, че не знам какво искам в една връзка, но виждам какво не искам. Това е като бавен процес на елиминация. Може да отнеме доста време".

Вижте сладката Луси в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase