Снимка: littlemonsters.com

Лейди Гага започна собствена „физическа революция". Промененото ѝ наедряло тяло лъсна на концерта ѝ в Амстердам и дори измести скандалната ѝ проява (певицата запали трева на сцената) по коментари в медийното пространство.

Сега Гага мина в защитна позиция. Тя призна, че е качила няколко килца, по-точно около 12, преди да стартира мащабното ѝ турне, което мина през България, и вече взима мерки.

Пред водещия Елвис Дюран певицата каза, че започва диета и въпреки всеобщото мнение не се чувства зле от факта, че е напълняла. В действителност мис Екстраваганца е водила дълга битка с килограмите, когато е била тийнейджър.

„Боря се с булимията и анорексията от 15-годишна", написа дамата в сайта си littlemonsters.com под няколко снимки, на които позира по жълто бельо.

На 22 септември пък тя пусна част от едно изказване на Мерилин Монро, с която благодари на феновете си за любовта и подкрепата: „До всички момичета, които мислят, че са грозни, защото не са размер 0 – вие сте прекрасни! Обществото е това, което е грозно... Благодаря ви, почитатели мои, за това, че ме обичате и знаете значението на думата красота и състрадание. Наистина ви обичам!"

Вижте снимките на Лейди Гага по бельо в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase