Снимка: сп. Emirates Woman

Оливия Уайлд влиза в ролята на пустинна богиня в новия брой на сп. Emirates Woman. Красавицата, която блесна в сериала „Д-р Хаус" с бялата си кожа и тъмни коси, тук привлича вниманието със страхотен тен.

Актрисата не е в А-листата на големите актьори, но това не ѝ пречи да влиза в класации за сексапил и да кара милиони мъжки сърца да туптят по-силно при появата ѝ. Миналата година тя сложи край на осемгодишния си брак с италиански благородник, а в момента има щастлива връзка с комика Джейсън Судейкис.

Тази година дамата стана говорител и лице на козметичния гигант Revlon, а по повод тази стъпка тя казва с списанието: „Винаги съм се възхищавала на Revlon за това, че се стремят да дават на жените увереността и инструментите, които да ги накарат да се чувстват красиви. Креативността на Revlon е забележителна. Вълнуващо е да бъдеш част от компания, която има голямо сърце и идеи".

За работата си в сферата на шоубизнеса Уайлд споделя: „Най-голямото предизвикателство е да разбереш и да се научиш да бъдеш отхвърлен".

А за развода ѝ с Тао Располи, който все още вълнува медиите, актрисата завършва с думите: „Белегът на добрия брак е партньорството и вдъхновението, което другият ти дава. Краят не е задължително да е трагичен. Да живееш в нещастие – това е трагично. Ние сме семейство: неговото семейство е и мое".

Вижте красивата и загоряла от „слънцето" Оливия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase