Карла и Никола скоро ще си имат втора рожба. Снимка: Reuters

Съпругата на бившия френски президент Никола Саркози - Карла Бруни е бременна с третото си дете. Новината излезе от френското сп. „Closer". На 19 октомври 2011 година двамата станаха родители на малката Джулия. Това бе първият случай с в страната, когато държавен глава става баща по време на своя мандат.

„Французите от доста време се питат защо Карла не успява да свали натрупаните по време на бременността килограми. Сега ви съобщаваме, че Карла Бруни-Саркози отново е бременна. Тя вече не може да скрие закръгления си корем. Тя се опитва да прикрие бременността си, а и лекарите са ѝ казали да почива, колкото може повече", пише медията.

Близък до бившата първа дама на Франция каза пред френското издание на сп. „People": "Бруни не е отрекла слуховете за бременност, но мога да ви кажа, че не чака дете". Говорителят на г-жа Саркози също повтори думите му.

Освен Джулия 44-годишната дама има и син от предишна връзка - Аурелиян, а Саркози е татко на три момчета: Пиер и Жан от първия си брак и Луис – от втория.

На 15 май Никола Саркози загуби изборите за президент на Франция.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase