Дейвид е сред най-сексапилните татковци, а Вики - майка за пример. Снимка: Reuters

Виктория Бекъм е майка за пример. Дамата е готова да пренебрегне светските си изяви само и само да отдели екстра време за най-малкия член на семейството си – дъщеря ѝ Харпър Севън.

Вчера (26.06) "Спайс гърлс" се събраха, за да почетат излизането на своя мюзикъл " VIVA FOREVER" в Лондон. Но веднага след края на пресконференцията Виктория не остана с колежките си Мел Би, Мел Си, Ема и Гери Халиуел, а взе самолета и се прибра в Лос Анджелис, за да види 11-месечната Хапрър преди да си легне.

„Много бих се радвала да остана и да се помотая с момичетата, но искам да видя момиченцето си преди да заспи. Трябва да се прибера преди да са я сложили да спи", извини се г-жа Бекъм.

VIVA FOREVER" е дело на Дженифър Сандърс и Джуди Креймър, базиран върху песните на дамската формация „Спайс гърлс" и Виктория се надява да спечели световна популярност.

Говорейки за шоуто, което ще излезе на лондонската сцена през декември Пош Спайс каза: „Лондон е страхотно място за старт. Ние се гордеем, че сме британки. И се надяваме това да е началото на нещо голямо".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase