Снимка: сп. C

Тя отдавна е позната на зрителите, тъй като за крехките си 18 години има завиден стаж на екрана.

На 7-годишна възраст участва в мъжката лента "Меркалии". Година по-късно е предложена за наградата на Гилдията на киноактьорите, с което става най-младата номинантка в историята на гилдията.

Следват редица силни роли в продукциите „Аз съм Сам" (с Шoн Пен), „В капан", „Сватбен сезон", „Градки момичета", „Мъж под прицел", „Война на световете", „Криеница", „Здрач".

Фанинг е изключително талантлива и дори може да бъде наречена дете-чудо поради факта, че се научава да чете на 2 годинки. Доскоро блондинката бе възприемана като дете, но в действителност дамата вече е една малка госпожица, тъй като на 23 февруари навърши 18 години.

С нова, много женствена визия тя привлича вниманието в майския брой на сп. "C". А ето и какво казва за:

Дали някога се е влюбвала: Не бих казала... но Ефи също не бе влюбена в съпруга си и това правеше нещата в брака ѝ по-лесни (Ефи е героинята ѝ от един от последните ѝ филми).

Навършването на 18 години: Усещам, че за мен започва нов период и вече съм голяма и трябва да разсъждавам по-зряло. Това е най-интересната част от шоубизнеса. Много съм развълнувана, че ще мога да се покажа и в друга светлина.

Студентството: Не уча с цел да градя кариера с наученото. Правя го заради себе си, от личен интерес. Вече знам какво ще правя цял живот.

Цялата фотосесия вижте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase