Снимка: V Magazine

Бойната тематика в сп. "V Magazine" тази пролет продължава с една дама, която е боец по душа и с много гореща кръв.

Латината Дженифър Лопес слага боксовите ръкавици за корицата на спортния брой на медията. Фотографът, разбира се е Марио Тестино, а певицата се отказва от холивудския блясък, за да се превърне в момичето от Бронкс или в "Jenny From the Block".

"Знам как да се бия! Мога да поемам много удари и да продължа да се боря4, казва тя в интервюто за медията. В действителност вече сме виждали мис Лопес с бинтове на ръцете в лентата "Достатъчно".

В живота Дженифър оставя борбата на психическо ниво. Напоследък дамата минава през доста напрегнат момент от живота си, който насочи медийното внимание към нея.

Миналото лято тя обяви, че се развежда със съпруга си Марк Антъни след седемгодишен брак. И много бързо му намери заместник в лицето на 24-годишния Каспър Смарт, който е доста по-малък от нея.

Новият й живот не се понрави особено на Антъни и близки до разпадналото се семейство коментираха в публичното пространство, че той никак не долюбвал новото й гадже и близостта му с децата им Макс и Еми.

Дженифър от своя страна не коментира да имат някакви проблеми, а точно обратното.

"Ние сме родители и приятели преди всичко. Това ни свързва. Не знам защо хората очакват нещо негативно да се случи между нас, само защото нямаме романтична връзка", казва Лопес пред. "V Magazine".

Освен това с Антъни са и бизнес партньори, тъй като са създатели и продуценти на шоуто за латино таланти "Q'Viva – Избраните".

Разгледайте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase