Снимка: сп. Vogue

Най-накрая дългоочакваната мартенска корица на американския Vogue се появи. На нея с целия си блясък позира носителката на шест награди „Грами" Адел.

Преди няколко дни дизайнерът Карл Лагерфелд я нарече „прекалено дебела", а в отговор талантливата британка отвърна, че се чувства „истинска жена".

Определено такова е виждането и на редакторския екип на модната библия, където Адел е представена като една приказна героиня от Средновековието.

Купища дантели, надиплени дълги поли, корсети, старинни мебели и цветя пренасят читателите в един романтичен, далечен свят.

В медията Адел оставя настрана суетните елементи от живота и коментира таланта и музиката си. Тя разказва за:

Проблемите с гласа си: "Реално пея всеки ден, откакто навърших 15 или 16 години и никога не съм имала проблеми с гласа си. Имала съм простуди, грип, но не съм спирала да пея. Но онзи ден бях на сцената на Париж по време на радио шоу. Казано литературно – сякаш някой сложи завеса над гласа ми".

За номинациите на наградите "Грами" (броят е направен преди самите награди): "Избухнах в сълзи, когато разбрах. И определено бих се радвала да спечеля. Този албум си има край и това ще е финалната тухличка от него".

За сценичното й присъствие: "Твърдо смятам, че колкото по-малко шоу има, толкова по-добре. Има някои песни, които биха могли да бъдат съпътствани от експлозии, танцови групи и подобни неща, но наистина не бих искала да ги представям така. Просто искам да пея. Не искам да се представям с тялото си".

Разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase