Снимка: Reuters

Кайли Миноуг не можа да откара пред олтара Оливие Мартинес, но шоколадовата Хали Бери ще успее. Актрисата ще се омъжи за трети път в досегашния си живот, след като стана ясно, че се е сгодила за приятеля си.

Оливие е помолил Хали да стане негова съпруга по време на празниците, когато доста мъже от шоубизнеса се престрашиха (Стивън Тайлър, Матю Макконъхи...). Мартинес е подплатил предложението си с красив диамантен пръстен.

Очевидно Бери не е могла да устои на чаровния французин. След двата си несполучливи брака, тя се кълнеше, че повече няма да бъде булка.

"Хали се отказа от брака, но вярва на Оливие. Той я кара да се чувства сигурна. Пази я", коментира неин близък пред Usmagazine.com.

Още по темата

Двойката се вижда от година, което е достатъчно за Бери да се чувства щастлива и лудо влюбена.

"Хали намери сродната си душа и е въпрос на време да сложи възела на Оливие. Тя е много влюбена и иска да прекара остатъка от живота си с него. Оливие за нея е опората, която тя досега не е имала във връзките си", допълниха нейни близки.

Бери бе омъжена за бейзболиста Дейвид Джъстис и след това за Ерик Бенет. Тя имаше близо 5-годишна връзка с модела Гейбриъл Оубри, която приключи през 2010 г. След това дойде ред и на Оливие.

Според информацията на американските медии сватбата ще бъде през октомври.

Още новини за звезди вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase