Снимка: сп. Glamour

Чаровната актриса Рейчъл МакАдамс ще грее на корицата на февруарския брой на сп. Glamour.

Блондинката се остави в ръцете на фотографа Алексей Хай и позира с червена риза на Mavi, съчетана с къси панталонки на Dolce & Gabbana.

Рейчъл е предимно комедийна актриса и е известна с ролите си в лентите „Mean Girls", "The Notebook", "The Vow", а в момента преговаря за лентата „Passion".

Ето какво казва за себе си и кариерата си актрисата в интервюто за медията:

За това дали сериозната игра или комедийната е по-трудна: Може би в комедиите. Аз съм забавна и абсурдна личност, но играта на екран е по-скоро изкуство.

Свалка по време на снимки: Снимачната площадка е добро място за романтична авантюра, но аз не мисля, че е продуктивна, защото има много разсейващи фактори. Всички връзки, които съм започвала с партньори от филми са се случвали след снимките, по време на промотирането на лентата, когато в действителност прекарваш повече време с колегите.

За прическите: Винаги съм искала да имам розова коса, но стилистът ми ме спря и ми каза: „Kакво ще кажеш да започнем с по-малка част. Много ми харесва да имам розово в косите си. Всъщност скоро може да вкарам и синьо. Преди не обичах да си сменям цвета, за разлика от сега. А и работата ми го изисква, не знам какъв характер ще трябва да играя.

За работата си в МакДоналдс: Беше страхотно място за работа, малко бях обсебена с миенето на ръцете. Колегите ми казваха: Хей, спри да си миеш ръцете! Не бях добър служител, веднъж дори счупих машината за портокалов сок.

Разгледйате фотосесията на Рейчъл в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase