Снимка: Latina

Неповяхващата Салма Хайек се появи на корицата на последния брой на списание "Latina", като направи една интересна фотосесия и даде откровено интервю. Ето какво споделя сексапилната латина за...

За дългото чакане да стане майка и съпруга:

"За да бъдеш жена, трябва да си зададеш въпроса коя си всъщност и какво искаш наистина – и трябва да се научиш да приемаш какво можеш и какво не можеш. Нещата, които очаквах от себе си, когато бях на 20 не се получиха, или поне не станаха така, както си ги представях – и в това няма нищо лошо. Най-доброто, което бих могла да направя е да изживявам всеки ден пълноценно и да бъда благодарна за всички неща, които имам".

За съпруга си Франсоа-Хенри Пино:

"Намерих мъж, който е по-добър от всеки мъж, който е бил в живота ми. Всъщност, той ме откри. Аз дори не го търсех".

За това, че притежава божествена кожа:

"Когато бях на 16, изглеждах като 19-годишна. Когато бях на 19, изглеждах на 25. Но, спрях да се променям на 25 – благодаря ти, Боже! - докато не станах на 35. Това беше добре. Но, също е много важно да се грижиш за кожата си, защото, ако не внимаваш, един ден ще се събудиш и все едно паяк ще е застанал на лицето ти – цялото ще е набраздено".

За козметичните операции:

"Нямам ботокс. Самата мисъл за това, как някаква игла се забива в челото ми, ме втриса. Така че, предпочитам да ползвам козметични кремове. По-приятно е, ухаят добре и действа релаксиращо. Дали съм против да си направя в бъдеще? Нямам представа. Искам да видя какво ще стане и колко дълго мога да изтрая".

Вижте какво още споделя Салма и разгледайте снимки от шеметната фотосесия на 45-годишната звезда в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase