Силиконовата слава има цена. И то тежка и прегърбваща. Буквално. Една от малкото талантливи поп фолк певици, която е способна да прави стойностни музикални продукти – Десислава, вече страда от увеличените си гърди.

Певицата има начално изкривяване на гръбначния стълб заради 325-кубиковите си протези, споделя самата звезда в интервю за новия брой на списание "Максимум".

„Сложих 325 кубика силикон в Германия и бюстът леко ми тежи. Дори съм получила начален стадий на изкривяване на гръбнака“, откровена е 28-годишната певица.

Десислава обаче е твърдо решена да намали бюста си и да спаси здравето си. Тя сподели това решение първо пред Tialoto.bg след излизането си от ВИП Брадър.
Пред списание „Максимум“ певицата, която е майка на 5-годишен син, потвърждава намерението си да се отърве от натежаващия силикон.

Изпълнителката не скрива, че е прибягвала до пластичната хирургия.

„Правила съм си разни временни интервенции по лицето. Слагала съм си ботокс, също и филтър на горните устни, както и на скулите, но те вече се стопиха“, разказва Десислава.

Пластичната хирургия е изключително популярна сред поп фолк изпълнителите, като почти няма звезда от бранша без увеличен бюст или друга корекция, като в повечето случаи тези интервенции са очебийни и гротескни, напомнящи за ориенталски порно филм.

Всъщност, Десислава е първата поп фолк певица, която се решава да махне силикон от себе си, а не да сложи нов.

Последните тенденции в пластичната хирургия повеляват промените в тялото да бъдат минимални и жените да не приличат на изкуствени манекени с огромни гърди и неестествено издути устни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase