В потресаващ порно скандал бе замесена една от най-скандалните участнички във ВИП Брадър - манекенката Галя Литова.

В интернет се разпространява хард секс клип, сниман с камера от мобилен телефон с твърдението, че в него участва именно бившото гадже на Дичо.

В клипа мъж пенетрира анално момиче, което прилича на Литова, докато друг мъж снима секс сцената и се самозадоволява (вижте цензурирани кадри..тук) На фона на потресаващия порно акт се чува чалга музика и подвикванията на третия участник в оргията.

Според интернет форуми, мъжът, който снима сцената и подвиква реплика от вида „Харесва ли ти в дупето, бебче?“ и „Ако ти е гадно, спираме“, е сегашният приятел на Галя.

В клипа обаче неговото лице на се вижда, а се чува само гласът му и то неясно. Лицето на другия „участник“ също не се вижда.

Качеството на видеото е лошо, както и звукът, и всякакви твърдения, че това е Галя Литова и нейни познати, са най-малкото нелепи.

Галя Литова също така има голяма татуировка на гърба (вижте...тук), а момичето в клипа няма такава.

Екипът на Dnes.bg не можа да се свърже с манекенката, тъй като телефонът й бе изключен.

Естествено, „доброжелателят“, разпространяващ подобна гавра с Литова, ще остане неизвестен. След излизането от ВИП Брадър по адрес на модела бяха изсипани тонове слухове, някои от, които граничеха с научната фантастика, но върхът определено бе достигнат с настоящия „компромат“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase