Хороскопи 24.08.2017

Овен

Настъпи моментът на „големите идеи“, когато ще можете да реализирате смели замисли, да дадете нов тласък на занимания, които преди време сте изоставили или пък да осветите времето си само на дейности, които ви харесват. При всички случаи ще сте доволни и настроението ви ще е устойчиво оптимистично. Срещите и запознанствата ще са интригуващи. В състояние сте да оцените и обективно да приложите препоръките н близките си. Личните отношения ще са спокойни и хармонични. Финансите ще са леко нестабилни, защото може да изникнат непредвидени разходи.

Телец

Едва ли ще се случи нещо важно, така че ориентирайте усилията си към обикновените ежедневни задължения. Ще разполагате с достатъчно време за усвояване на нова информация и повишаване на знанията и уменията си. Възползвайте се. Отношенията на всякакво ниво може да са леко конфликтни. Ако следвате собствените си принципи и убеждения и не се поддавате на чуждо влияние ще избегнете противоречията. Не прекалявайте с разходите, едва ли ще получите допълнителни приходи.

Близнаци

Предстои ви динамичен и успешен период. Ще се случат промени, засягащи предимно професионалната сфера и публичните ви дейности. Енергетиката ви е стабилна и едва ли нещо би ви затруднило. Преценявайте крайните резултати от решенията си не като финансов резултат, а като отражение върху социалния ви статус. Любовни емоции няма да липсват. Не прекалявайте с разходите за развлечения.

Рак

Чувството ви за справедливост е изострено и ориентирате усилията си основно за отстояване на позициите, принципите и решенията си, при това доста настоятелно. Много е вероятно партньорите и събеседниците ви да отговарят точно по същия начин и намирането на компромис да се окаже трудна задача. Ще ви е много по-лесно, ако поставите като приоритет бъдещето, а не прибягвате до практики от миналото. Това е и схемата, по която бихте могли да избегнете неприятни емоции в личните отношения. В състояние сте да контролирате и разпределяте правилно финансите си.

Лъв

Създавайте си точен график на работа. Отделете време за задължения, които все отлагате и действайте съобразно предпочитанията си. Задължително е да предвидите и достатъчно лично време. Необходимо ви е, за да стабилизирате енергетиката си. Не е изключено да се наложат 1-2 кратки делови пътувания, които по никакъв начин няма да ви затруднят. Стартиране на нови проекти не се очаква. Любовните емоции ще пораждат взаимност. Старайте се покупките да са не само приятни, но и полезни.

Дева

Приоритетно работата ви ще е свързана със селектиране и усвояване на голям обем информация. Проверявайте достоверността на източниците, които използвате преди да вземете окончателно решение по текущите въпроси. Не е изключен дефицит по отношение на времето, с което разполагате. Дистанцирайте се от клюки и интриги, които ще се отразят негативно на позициите ви. Деловите отношения може да са леко напрегнати, за разлика от личните, където ще цари спокойствие. Избягвайте спонтанните покупки и извънредни разходи.

Везни

Следвайте събитията при това с равномерно темпо. Излишно е да се престаравате. Проявете настоятелност само, ако някой се опитва да нарушава личните ви интереси и територии. Предстоят нови контакти, които ще са не само интригуващи, но и полезни. Професионалните несполуки може да се отразят и на личните ви отношения. Постарайте се да овладеете емоциите своевременно. Не посягайте на финансовите си запаси.

Скорпион

С каквото и да се захванете, довършвайте го до край. Дейностите, изискващи сръчност ще ви се получават особено добре, така че ако имате отложени някакви битови задачи е време да ги дооформите. Контролирайте емоциите и не реагирайте на провокации. Такива няма да липсват, постарайте се да ги избегнете. Не е изключено да изникнат допълнителни разходи, свързани с дома и семейството. Преценявайте ги прецизно, купувайте само след предварителен маркетинг. Не прекалявайте с изискванията към любимия човек.

Стрелец

Събитията ще са в рамките на предвижданията ви. През повечето време ще сте в компанията на близки и познати личности. Повече сте склонни да говорите, отколкото да слушате, което може да ви създаде проблеми. Желателно е в този период да се въздържате от окончателни решения, свързани с имуществени въпроси. Не губете чувство за мярка при контакти с непознати, за да не влошите необратимо отношенията с любимия човек.

Козирог

Обстановката е благоприятна за ефективно уреждане на професионални и делови въпроси. Не е изключено да стартира нов проект, който от известно време подготвяте сами или в екип. В свободното време е възможно да реализирате свои идеи, свързани с интериора и екстериора у дома, но не го правете без да сте ги обсъдили подробно с близките си. Съобразявайте ги при това и с финансовите си възможности като се придържате към умерени разходи. Съществуват предпоставки за начало на любовна връзка.

Водолей

Подхождайте към задачите си последователно. Ако се опитвате да правите няколко неща едновременно ще загубите връзката, ще станете раздразнителни, суетливи и припряни. Не изпадайте в паника, много малко е необходимо, за да си създадете ред. Следвайте въображението си, но в съответствие с финансовите възможности и отчитайки времето, с което разполагате. Съобразявайте се с предпочитанията на любимия човек, организирайки някакво развлечение.

Риби

Няма да усетите как ще се изтъркаля тази седмица като вода през цедка. Напрежението ще е свързано с чужди грижи и необходимостта да окажете помощ на някого. Не е препоръчително да се разпореждате с чужди финанси. Бъдете особено акуратни при попълване, оформяне и подписване на документи. При възможност си организирайте някакво пътуване с развлекателна цел. Ще ви помогне да се разтоварите от натрупаното напрежение. Новите контакти ще са тонизиращи.