Хороскопи 20.10.2017

Овен

Всички положителни емоции днес ще са изцяло ваша заслуга. Първият малък успех ще ви зареди с оптимизъм и от там нататък всичко ще ви се получава лесно. А най-хубавото от всичко е, че ще можете да споделите тези приятни мигове с близките и да получите разбиране.

Телец

Подредете целите по важност, а след това по достижимост и ориентирайте вниманието си към онези, които ще реализирате с най-малко усилия. Не се доверявайте на слухове и случайна информация. Ще си изградите погрешно мнение и ще си навредите.

Близнаци

Не се захващайте с няколко неща едновременно и не се опитвайте да изпреварите скоростта на светлината. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си.

Рак

Ако се налага да пътувате не го отлагайте. Ще стигнете на време и ще реализирате замислите си. Предстоят ви неформални срещи, свързани с хобито или други странични занимания, които за известно време сте пренебрегнали. Бързо ще наваксате пропуснатото.

Лъв

Склонни сте да се впечатлявате от несъществени дреболии. Изяснете съмненията си или действията на околните, които ви дразнят вместо да критикувате и да се цупите. Колкото сте по-откровени, толкова по-лесно ще преодолеете разногласията.

Дева

Преценявайте присъстващите преди да решите да обсъдите или критикувате някого от отсъстващите. Думите ви ще бъдат предадени много бързо, но доста деформирано на обсъждания обект. Посветете свободното време на приятелите си или любимия човек.

Везни

Инстинкта ви за самосъхранение на моменти изобщо не работи. Не позволявайте на никого да злоупотребява с добрината и да ви натоварва с измислените си проблеми. Създайте си уютна обстановка и се обградете с хора, които ви зареждат с добро настроение.

Скорпион

Чувството ви за справедливост е изострено, лесно ще различите истината от измамата. Събитията ще са динамични и почти през целия ден ще се намирате „на гребена на вълна`та“. Избягвайте рисковите решения и не прекалявайте с чувството си за хумор.

Стрелец

Ориентирайте вниманието си към дейности, които ви доставят удоволствие и радост. Дистанцирайте се от личности, излъчващи песимизъм и враждебност. Контактите с тях няма да са полезен разговор, а мъчителен спор. Спестете си го.

Козирог

Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Новите контакти ще са дълготрайни и полезни. Междувременно ще успеете да подобрите отношенията си с личност, която преди време ви се е противопоставила.

Водолей

Заниманията ви ще са доста, не се учудвайте, ако усетите умора или отпадналост. Не позволявайте на никой да ви манипулира и въвлича в собствените си афери. Проявете предпазливост спрямо прекалено привлекателни предложения.

Риби

Леко сте разсеяни, поетични, романтични, но в добро настроение. Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости.