Снимка: Istock

Има древни вярвания, че всеки ден носи символиката на определено свещено духовно животно. И това животно и неговите особености имат отношение към нашия характер по един или друг начин.

Ако ви е любопитно да разберете кое е вашето животно и какво издава за вашата личност, вижте по-надолу в редовете.

Понеделник: Елен, Грациозният

Еленът е свещеното животно на богинята на лова Артемида. Това животно събира тайните на света и мъдростта на горите и дивите животни.

Какво означава това, ако сте родени в понеделник?

Че еленът е призван да се грижи за вашата интуиция, да ви дава повече самоувереност и вяра във вашите собствени сили и умения.

Също така еленът е изключително красив. Той има харизма, невероятен чар и привлекателни черти. Използвайте неговата сила, за да привличате всичко, което искате в живота. Бъдете с по-голямо самочувствие и имайте повече вяра в себе си, е посланието на елена. Но също така помнете, че винаги трябва да сте достойни и благородни, също като това прекрасно животно.

Вашите мистични сили са: грижа и закрила, нежност, грация, интуиция, бързина, приключенски дух.

Вторник: Вълк, Смелият

Вълкът е свещеното животно на бога на войната Арес. Няма нищо случайно, че именно вълкът е животното на този бог. То е символ на смелост и борбеност.

Какво означава това, ако сте родени във вторник?

Не изоставяте приятелите си и тези, които имат нужда от вас. Грижите се за любимите си хора безстрашно и отдадено, и те знаят, че могат винаги да разчитат на вас. Също така вие сте човекът, който може да всее ред във всеки хаос. Умеете да се справяте с различни предизвикателства и издържате в трудните ситуации.

Вашите мистични сили са: смелост, закрила, любов, партньорство, отговорност.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase