Снимка: Istock

Определено ни очаква една доста положителна седмица за любовта. Този понеделник Венера се включва в подкрепящ секстил към Сатурн. Венера ще бъде в хубава връзка с Уран в същия ден, когато Слънцето се „съединява“ с Юпитер. Всичко това се случва в знака на Телец, засилвайки потенциалните промени в любовния ни живот, които могат да послужат като големи възможности.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Ако сте имали романтични страхове, то тази седмица това ще премине. По-конкретно, ако сте се страхували от обвързване, ще сте в състояние да направите радикална промяна, а това ще ви помогне да се разделите с безпокойство, което сте имали относно любовта. В същото време обаче това осъзнаване може да ви е накарало да действате до такава крайност, че рискувате да се убедите, че взаимоотношенията са по-скоро пасив, отколкото актив. Тази седмица избягвайте да взимате емоционални решения.

Телец 

Предстои обновяване в любовта. Ако сте във връзка с любимия ви човек ще имате желанието да въведете промени, които да ви сближат още повече, да се забавлявате. Ако сте необвързани, може да имате случайна среща с някого и да почувствате, че това е почти любов от пръв поглед. С Венера, подкрепяща Уран във вашия знак в събота, всичко е възможно в любовта.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, през следващите дни може да се окаже, че си имате таен обожател. Определено любовта ще заеме мислите ви тази седмица. Очаквайте неочакваното, особено ако имате любовна връзка и то в положителен план. Звездите ви съветват да внимавате на кого споделяте информация за личния си живот. Бъдете пестеливи с думите, защото някой може да ви навреди.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase