Снимка: iStock

Вероятно сте забелязали, че последните няколко седмици са били особено интензивни, емоционални, може би дори малко изтощителни – и това не е само защото пролетта е толкова натоварено време от годината. Това е и благодарение на астрологията към момента, която включва ретрограден Меркурий, сезон на затъмнения, а на 20 април ще се случи най-голямата планетарна среща за 2024 г. – съвпадът Юпитер-Уран.

Когато две планети се срещнат на едно и също точно място в небето в същите точни градуси на зодиакален знак, казваме, че те са в съвпад. По-бързо движещите се планети, като Меркурий и Венера, образуват съвпади често, но е много по-рядко по-бавните, външни планети, като Юпитер и Уран, да се съберат. И на 20 април, за първи път от 1941 г., Юпитер ще се сдвои с Уран във фиксирания земен знак Телец, което сигнализира за чисто нов цикъл от духовни, артистични пробиви и финансови промени за обществото като цяло. Това също много вероятно ще доведе до щастливи промени в собствения ви живот – и ще оцвети начина, по който изразявате себе си през следващите 14 години.

Ето всичко, което трябва да знаете за това силно астрологично събитие, за да можете да се възползвате максимално от него.

На 20 април двете планети ще се срещнат за първи път от 2011 г. – и в Телец за първи път от 83 години. Юпитер, е планетата на изобилието, богатството и философията, смятана за най-щастливата планета в Слънчевата система, а Уран, е планетата на иновациите, електричеството, бунта и революцията.

Когато двете се съберат, можете да очаквате огромни промени, изненади, възможности и шансове да се движите в нова посока, която може да подпомогне личното израстване. Също така трябва да се отбележи, че съвпадът Юпитер-Уран през 2024 г. се случва в Телец, неподвижният земен знак, управляван от Венера, планетата на романтиката, ценностите, парите, изкуството и красотата. На свой ред, новата глава, която връзката ще донесе, може да повлияе на взаимоотношенията, печалбите и вашето възприятие за това, което е естетически приятно.

А как съвпадът Юпитер-Уран ще повлияе на вашия зодиакален знак разберете от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase