Снимка: iStock

Помните ли как преди години големият шампион по голф Тайгър Уудс влезе в заглавията на медиите заради аферите си с множество жени, които се случваха зад гърба на жена му - шведския модел Елин Нордегрен. Накрая тя го хвана в крачка и буквално го наби с един от стиковете му за голф като го беше гонила по алеята на имението им, за да отмъсти на неверника. В последствие тя се разведе с него като заяви, че никога не му е посягала и че си го е изкарала на автомобила му...

Години по-късно Уудс започна връзка с олимпийската шампионка по ски Линдзи Вон. Всичко помежду им изглеждаше перфектно, докато не се оказа, че той е изневерил и на нея, след което тя инициира раздялата им.

Самата Линдзи заяви в медиите, че двамата са скъсали, защото просто "нещата помежду им не са се получили". Това е нормално, понякога жените не искат да си признават, че са били мамени. Но защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват? И има ли причина именно женените/обвързаните мъже да са серийни кръшкачи, които изневеряват повече?

A кои са 5-те основни причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase