Снимка: Istock

Няма как пристигането на пролетта да не докосне у нас струните на нежността. Без значение дали имате партньор или не, вижте дали през следващия месец ще се понесете на крилата на любовта.

Овен

Любовта и страхът съществуват едновременно, Овни. Такъв е законът на дуалността. Такъв е начинът, по който животът протича в тази времева и пространствена реалност. Но винаги имате възможност да изберете второто. Да се изправиш пред сенките със смело сърце и да останеш отворен отново и отново. Нещо ни подсказва, че сте напът да изпитате любовна алхимия от най-висок клас. Пътуването и движението също могат да бъдат тема за някои от вас.

Искате да се свържете с партньора си на по-дълбоко ниво, но не знаете как? Помислете за престой на място, което и двамата изследвате заедно за първи път. Самотните Овни също се насърчават да се впуснат в собствено приключение. Казват, че любовта има способност да ни намери по най-неочакваните начини.

Таро карти за април за всяка зодия (+ВИДЕО)

Телец

Има нарастващо чувство на разочарование, скъпи Телци. Непреодолимото усещане, че това не е изживяването, за което сте си мечтали. Вместо да отхвърляте това, което идва, приемете го спокойно, с вътрешното съзнание, че Вселената ви предоставя точните преживявания, от които се нуждаете, за да се развивате на духовно ниво.

Вие сте източникът на вашето блаженство и щастие. Ако се научите как да създавате своя собствена отвара за щастие, това ще ви направи по-прощаващи към недостатъците на вашия партньор. Неомъжените представители се насърчават да участват в ритуали за пролетно почистване. Като се освободите от виждането, че любовта и копнежът са едно и също, ще можете да освободите място за пълноценно партньорство. Специален човек, който прегръща всички вас и ви кара да се чувствате забелязани по начин, по който никога не сте се чувствали.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase