Снимка: iStock

Някой друг получава ли внезапно желание да смени цвета на косата си, когато настъпи нов сезон? Въпреки че не е задължително да смените целия си гардероб и да промените рязко визията си за пролетните и летните месеци, има какво да се каже за придобиването на свежа прическа и нов цвят, за да стартирате новия сезон, чувствайки се като най-добрата версия на себе си. Да не говорим за факта, че всички искаме да сме сигурни, че косата ни изглежда добре, когато времето стане малко по-топло и започнем да излизаме все по-често от вкъщи.

Истината е, че желанието ни за промяна може бързо да се изпари, когато видим колко много предложения ни очакват в социалните мрежи. Колкото и да искаме нещо ново, изборът измежду безкрайните опции понякога може да ни демотивира и да ни накара да си останем в същата зона на комфорт, колкото и да не ни се иска вътрешно. Затова ние идваме на помощ с няколко конкретни цвята за коса, които да опитате в следващите седмици.

По-долу споделяме какви ще бъдат модерните боядисвания през пролетта, давайки ви избор за следващия ви час при фризьора. Ако и вие се чувствате леко блокирани откъм идеи, дошли сте на правилното място.

Кои ще са най-добрите цветове за пролет 2024 разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase