Снимка: iStock

Ако сте от дамите, които нямат търпение да преминат към по-светлите цветове с настъпването на първите  пролетни дни, ви съветваме да сдържите емоциите си. През 2024 година изглежда, че кафявите нюанси на брюнетката ще бъдат на мода в прическите тази пролет.

Разбира се, тенденцията се зароди отново чрез Хейли Бийбър, която дебютира малко по-тъмна коса, която вече е наречена "шоколадов сироп". Както всички знаем, каквото и да направи моделката с визията си, веднага се превръща в мода, така че бъдете сигурни, че ще виждаме все по-наситени цветове в косата през следващите месеци.

Кафявите кичури на Хейли обаче не са единствените, които стимулират промяната на модния курс от по-руси към по-тъмни коси. Социалните мрежи също са обсебени от тенденцията за лате брюнетка, а тъмните равномерни тонове са в съответствие с т.нар. мода "стари пари", свързана със стила на богатите и елитни дами. Може да свържем този интерес към кафявите кичури с по-скоромните тенденции в красотата, които не изискват толкова голяма и честа поддръжка.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase