Снимка: Istock

Без значение дали искате или не, в ежедневното си общуване и контакти, може би сте принудени да се срещате с хора, които не са ви особено приятни. Но вместо да се противите, приемете, че хората са различни. В следващите редове ще ви споделим няколко малки трикове, които могат да ви помогнат да се справите с негативните хора. Ето и кои са те:

Запазете собствената си сила

Един от проблемите, които се случват, когато сте около човек с отрицателна енергия, е че лесно можете да дадете негласно разрешение на този човек да открадне доброто ви настроение или пък по друг начин да повлияе на собственото ви състояние на ума по негативен начин. Вземете решение да държите на себе си и силата си и откажете да позволите на негативния човек да ви притежава.

Носете кристал

В древни времена воините са носили защитни амулети в битка. И днес можете да направите същото. Доверяването на силата на тези ценни, древни реликви на земята може да е най-доброто нещо, което правите за себе си днес. Въпреки че има няколко кристала, свързани със защитата, чистият кварц се откроява като един от най-добрите и най-ефективни начини за отблъскване на отрицателна енергия. Можете също да опитате да носите черен нефрит, за който е известно, че държи негативните хора далеч.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase