Снимка: iStock

В свят, който често се диктува от грандиозни романтични жестове и прекомерни декларации за обич, ако половинката ви е от хората, които ви обичат, но някак тихомълком, сигурно на моменти се чувствате пренебрегнати. Ако любимият ви човек е твърде обран и зрял във връзката и отношенията ви, вие може да решите, че той е безразличен към вас, а това да е далеч от истината.

Ако партньорът ви не си пада по специалните жестове, по гръмките обяснения в любов, както и по целувките и прегръдките пред други хора, вероятно сте го обвинявали, че не е особено романтичен.

Звучи ли ви познато? Ако е така, прочетете нататък, за да откриете 10-те поведения, които често показват, че истински обичате половинката си, но без да афиширате този факт:

1. Този човек винаги е до вас
Едно фино поведение, което често се проявява от хората, които са истински влюбени, е постоянното им присъствие в живота на тяхната половинка. Ако вашият партньор е до вас повече от всеки друг, защото да бъде във вашата компания го прави щастлив, значи той наистина ви обича. Освен това той използва времето, прекарано с вас, за да ви разбере и опознае по-добре и да изгради с вас по-дълбока връзка.

За съжаление, постоянното му присъствие често може да бъде объркано просто с приятелство, ако въпросния човек не изразява чувствата си директно. Ако обаче този човек цени времето, прекарано с вас, той наистина ви обича, но просто е по-сдържан в емоционален план.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase