Снимка: Istock

Ако четете тези редове, вероятно вие сте прекрасна жена, която от известно време е необвързана и сякаш все не може да намерите партньор, с когото да споделите своите емоции, радости, успехи, трудни моменти. Задавате си въпроса какво не е наред. Вие сте успешна, привлекателна и т. н. Е, според сайта yourtango.com има няколко начина, по които жените сами си пречат. Вижте кои са.

1. Не спират да говорят за бившия си и как са ги разочаровали

Дори и да сте имали лоша любовна връзка с определен партньор или раздялата ви да е била неочаквана и разочароваща за вас, важно е да продължите живота си напред. Някои жени никога не виждат своята вина в раздялата или дори ролята си в това как са се справили с нея. Ето защо ровенето в миналото само усилва болката ви. Животът ви продължава без бившия ви, неговия също, затова не се поставяйте в позицията на жертвата.

Кои са зодиите, които никога не изневеряват

2. Споделяте с приятелите си и ги оставяте да анализират прекалено много и да критикуват връзката ви с нов човек

Още една причина някои жени сами да се обричат на самота. Има голяма вероятност при постоянно обсъждане на близкия ви кръг относно вашия любовен живот, приятелите ви да проектират проблеми във връзката ви, които обикновено се оказват техни. Често близките ни хора си позволяват да изказват мнение, дори когато не сме го искали. Само вие знаете със сигурност какво се случва в новата ви връзка, как е било в старата ви.
Не им позволявайте да пречат на щастието ви. Сортирането на мненията и емоциите на всичките ви приятели може да се окаже объркващо за вас. Трябва да можете сами да вземате решения, да правите изводи и да променяте съдбата си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase