Снимка: iStock

Ако полагате усилия, когато става въпрос за грижа за себе си и тялото, но все още се чувствате изтощени, витамините и добавките може да са подкрепата, за която организмът ви копнее. Въпреки това, определянето на кои точно витамини трябва да разчитате, може да бъде трудно, особено във вашите 20 години. Колкото и да обичате цветните мултивитамини, които сте приемали като деца, те най-вероятно няма да ви свършат работа в зряла възраст.

Както всяко нещо в днешния свят, интересът към приема на витамини от млади дами се зароди в социалните мрежи, като TikTok. Там хаштагът #VitaminsForWomen има над 15.8 милиона гледания, а ашваганда, витамин D и магнезий оглавяват класациите като едни от най-популярните и препоръчвани от експерти витамини. Въпреки това, има още стотици витамини, рекламирани в социалните мрежи, така че е много лесно да се объркате за това какво и колко трябва да приемате всеки ден за отпимално здраве и форма.

Ако някога сте търсили в Google какви витамини трябва да приемате и сте останали по-объркани и обезсърчени от преди, не сте сами. Затова искаме да опростим вашите усилия за перфектна рутина, като изясним какво наистина трябва да приемате през 20-те си години, защото тялото ви се нудае от различни неща във всяка възраст.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase