Снимка: iStock

Ако погледнете в есенния и зимния си гардероб, най-вероятно ще видите редица сиви и черни дрехи. Не се притеснявайте, всичко е наред с вас, просто сезоните в края на годината предразполагат за носене на по-тъмни цветове. Освен това, черното и сивото са изключително гъвкави и могат да се съчетават с всичко. Но тази година ще има нюанс, който може би ще замени и двата класически цвята.

На сцената излиза тъмносиньото. Почти толкова гъвкав, но значително по-мек, цветът е шикозната алтернатива на черното. Ако през лятото не искате дрехите ви да се превръщат в топлинен магнит, а през есента жадувате за по-светла палитра, за да се преборите с депресивното състояние от по-студеното време, синьото е вашият цвят.

Като се има предвид това, докато всеки цвят си пасва чудесно с черно, някои нюанси допълват тъмносиньото по-добре от други. Ако и вие искате да се включите в тенденцията, но не знаете как, ние имаме няколко предложения за вас.

С какво да съчетаете тъмносиньото тази есен

1. Бежово
Тъмносиньото изглежда елегантно, бежовото – също, така че е напълно нормално двете да се комбинират по перфектен начин. Може да повторите визията на снимката, съчетавайки тъмносин пуловер с къси ръкави с бежови панталони и бяла риза. Разбира се, може да направите и обратната комбинация – бежова блуза с тъмносин панталон или дънки.

С какво още да съчетаете тъмносиньото тази есен може да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase