Снимка: Istock

Ако сте във взаимоотношения от доста време, вероятно сте преживявали трудни моменти, в които просто чувствате, че не можете да продължите. Но нещо се случва и вие сякаш намирате сили и някак си продължавате. Не след дълго обаче сте изправени пред същата дилема – и така – отново и отново. Питате се дали си заслужава и не е ли време да сложите край.

В следващите редове ще ви споделим няколко сигнала, които показват, че може би е по-добре да продължите живота си, но разделени. Ето ги и тях:

Вече не можете да общувате

Вероятно е имало момент във връзката ви, когато вие сте били по-буйни и открито и пламенно сте защитавали гледните си точки. Но към днешна дата това не е така. Усещате, че все по-рядко вие и вашият партньор обсъждате конкретни теми, било то положителни или отрицателни. Когато възникнат проблеми, забелязвате, че и двамата предпочитате да замълчите и да не изпадате в излишна конфронтация. На този етап можете да предпочетете да не казвате нищо, вместо да изгладите нещата.

Не изпитвате никакво желание за секс

Съвсем нормално е да преминавате през най-различни периоди във връзката си, дори и в сексуално отношение. Ако все още усещате човека до вас близък, споделяте интимни моменти и се радвате на компанията си (дори без да правите секс), това може да означава, че просто сте в такъв период. Но ако не желаете никакъв физически контакт с него, а мисълта за секс дори ви отвращава, вероятно краят на вашите взаимоотношения е дошъл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase