Снимка: iStock

Влюбвате се само в Телци или си падате само по Стрелци, или пък всичките ви приятели са Везни – спокойно, не сте единствени! Повтарянето на историята в романтичен план е нещо, което се случва много често на много хора, но то си има уважителна астрологична причина. Това е същото както ретроградният Меркурий отприщва хаос в живота ни по едно и също време всяка година. Въпреки че астрологията не контролира съдбата ни напълно, тя все пак може да начертае или опише обстоятелствата, в които попадаме периодично.

Всъщност нашата собствена натална карта е ключът към това да осъзнаем и да разберем защо все се сприятеляваме или пък все се влюбваме в хора, родени под един и същи зодиакален знак (или родени в един месец).

Голяма част от това е свързано с качествата, които ни харесват и ни привличат у другите, а те могат да бъдат проследени в няколко различни астрологични разположения в наталната ни карта. Така че, ако сте забелязали, че някак винаги попадате на Козирози (например), това по-скоро не е случайност, а може да се обясни.

Защо продължавате да се срещате с едни и същи зодии в живота си четете още в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase