Снимка: Istock

Рутината и ежедневието могат съществено да променят ритъма ви на живот и неща, които до неотдавна са ви били забавни и интересни, изведнъж да загубят от очарованието си. Това могат да са дейности като срещи с приятели, гледане на любим сериал или дори интимните ласки с любимия.

Прекаленият стрес, проблемите във връзката и дори промяната в нивата на хормоните – всичко това може да ви се отрази и вие да загубите желание за плътски удоволствия. Разбира се, не бива да губите надежда! В следващите редове ще ви предложим няколко нови неща, които да пробвате в секса и да върнете искрата във вашата връзка. Ето ги и тях:

Правете секс... по телефона!

В любовта и в секса всичко е позволено, стига да доставя удоволствие на партньорите. Изненадайте любимия си, звъннете му докато е на път към вкъщи, помолете го да спре колата и му обяснете точно какво и как бихте му сторили. Повярвайте, това ще го възбуди както никога преди! Ако не стигнете до края по време на разговора, тогава той със сигурност няма да има търпение да се прибере у дома и заедно да практикувате всичко, за което сте си говорили допреди малко.

15 лесни стъпки, с които да покажете любовта си

Опитайте да го правите с помощта на секс възглавница

Ако не сте чували за подобно нещо, можете много бързо да поправите тази грешка и да потърсите подобен артикул в интернет. Най-често подобни възглавници са надуваеми, с различна големина и форма и могат да послужат за добра опора на кръста ви, увеличавайки възбудата и удоволствието от секса, а някои от тях имат дори обособено място за поставянето на вибратор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase