Снимка: Istock

Връзките са сложен механизъм от отношения, ситуации, в които характерите се проявяват, навици, ежедневни ангажименти, проблеми, обстоятелства, които постоянно се опитват да сринат щастието между партньорите.

Какво подсказва, че трябва да сложите край на връзката си?

Ако хората в една връзка не съумеят да се справят с всички тези негативни фактори, всичко красиво, положително и щастливо, което им се случва, може да пострада и да се окаже недостатъчно, за да продължат напред заедно.

Какво можете да направите, за да спасите връзка, която е напът да приключи?

Поставяйте акцент върху хубавите спомени, припомняйте си приятни моменти

Когато се опитвате да спасите връзката си е добре целенасочено да се концентрирате върху щастливите и хубави моменти, които сте имали заедно. Те ще ви помогнат да преоцените доброто и лошото, което сте преживели заедно. Доброто може да победи, стига да го извадите на повърхността и да се съсредоточите върху него.

Бъдете загрижени

Ако показвате, че не ви пука за човека до вас, съвсем нормално е да получите същото отношение. Но за да спасите отношенията си и връзката си, която е напът да приключи, е важно да демонстрирате загриженост. Показвайте, че не сте изгубили интерес и че ви пука за това как се чувства партньорът ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase